Leden login

Welkom....Leden pagina

Sitebezoek

Artikelen bekeken hits : 101299

ON LINE

Sponsoring | Afdrukken |
Geschreven door Administrator   
zaterdag 08 mei 2010 13:42

Geachte lezer,
Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn een Marshal club welke de rallysport organisaties in Nederland en soms daarbuiten ondersteunt bij het rallysport evenement dat zij organiseren. Wij zijn in ieder geval aanwezig bij alle rally en rallysprints welke te vinden zijn op de KNAF kalender. (www.knaf.nl)
RAC-Twente bestaat op dit moment uit ongeveer 50 actieve leden. Door onze naamsstelling denken wij rallysport liefhebbers uit de Twentse regio aan ons te binden.  Geografisch gezien komen de meeste leden uit de driehoek Almelo, Hengelo en Enschede. Maar zelfs in Friesland hebben wij een lid.


Wat doet onze vereniging zoal?


Om te beginnen participeren wij in de organisatie van de Conrad Euregio Rally en Rallysprint, welke ieder jaar gehouden wordt in het eerste volledige weekend van november. Rondom Hengelo zijn dan 6 zgn. klassementsproeven uitgezet welke door de rijders worden gereden op snelheid. Om alles te organiseren vanaf lunchpakket tot en met veiligheidsplannen is een groot aantal vrijwilligers jaarlijks actief om dit te organiseren.  Naast de tijd die men er instopt is het ook een financieel gedeelte wat er mee gemoeid is. Brandstofkosten zijn hierin de voornaamste als je naar de rally gaat. Per post is er altijd een auto nodig welke voorzien wordt van communicatieapparatuur. Carpoolen is dus geen optie.
Bij de overige rally’s van de KNAF kalender fungeren wij als Rally Marshal op de klassementsproeven. De taken die dan gedaan worden zijn het afzetten van de klassementsproef, het beveiligen ervan en tijdens de rally ervoor zorgen dat alles veilig verloopt en bij calamiteiten ingrijpen en zorgen dat hulpdiensten ter plaatse gaan komen.


Sponsoring


De rally’s vinden plaats door heel het jaar en verdeeld over geheel het land. Als club willen wij graag onze Marshalls in passende kleding steken zodat wij tijdens het uitvoeren van onze taken herkenbaar en veilig ons werk kunnen doen.
Naast een eigen bijdrage van onze Marshalls zijn wij op zoek naar sponsoren om deze kleding te kunnen aanschaffen.
Naast uw logo of bedrijfsuiting op onze kleding zijn er nog meer mogelijkheden om ons te ondersteunen. Hierbij valt te denken aan onze website, nieuwsbrief ( wordt verzonden naar al onze contacten in de rallymedia).
Voor de kleding gaan we uit van een periode van drie jaar en hebben we gekozen voor het borduren van de reclame uiting in plaats van drukken. De reden hiervoor is de duurzaamheid en behoud van kleuren. Kostentechnisch ligt de prijs hiervan fractioneel hoger dan van kwaliteits drukwerk op kleding.
Daarnaast staan wij open voor ideeën welke door uzelf kunnen worden ingebracht.
Denkt u door het lezen van deze informatie een bijdrage te willen geven aan RAC-Twente, stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en een van de bestuursleden zal contact met u opnemen.Tevens zullen zij u graag op de hoogte brengen van de mogelijkheden in combinatie met de kosten.