Leden login

Welkom....Leden pagina

Sitebezoek

Artikelen bekeken hits : 98872

ON LINE

EMail Afdrukken

Agenda RAC-Twente

Evenement 

Titel:
24H FURSTEN FOREST OFF ROAD RACE
Wanneer:
23.02.2019 - 24.02.2019 12.00 h - 18.00 h
Waar:
Fürstenau - Fürstenau
Categorie:
Off road 4x4

Omschrijving


24H FURSTEN FOREST OFF ROAD RACE
De eerste wedstrijd, georganiseerd door de NTA is een geheel nieuwe wedstrijd. De ‘24H Fursten Forest Off Road Race’ . Deze gaat verreden worden in het weekend van 23 en 24 februari 2019 op het Fursten Forest complex nabij Fürstenau in Duitsland. Het is een klein uurtje rijden vanaf de grensovergang nabij Oldenzaal. Een wedstrijd met 200 km roadbook, massastarts en veel zand, gravel en bos. Het is de bedoeling dat men hier op zaterdag 23 februari rond de klok van 15 uur  start met een proloog. Daarna volgen er een aantal KP’s die rond 23.30 uur klaar zijn. De volgende dag start men weer rond 7.30 uur om later op de dag rond 15 uur de wedstrijd te beëindigen met aansluitend de prijsuitreiking. Overnachten is op het terrein mogelijk door er te gaan kamperen. Douches en WC’s zijn aanwezig.  De organisatie is op dit moment nog bezig om ook overnachtingen te regelen in de daarvoor beschikbare gebouwen op Fursten Forest. Dit gaat wellicht zeker lukken, maar men is nog in onderhandeling. We verwachten hierover binnenkort meer informatie. Wil je al meer zien en lezen over deze wedstrijd, kijk dan op
www.24ff.nl . De organisatie heeft deze site op het net gezet om rijders, officials en publiek van extra informatie te voorzien. Hier vind je ook de promotiefilm voor deze wedstrijd.

 

Fursten Forest

Pommernstraße 12,

49584 Fürstenau, Duitsland

Opgave

Natuurlijk is het vanaf nu mogelijk om je voor deze 2 wedstrijden op te geven. Dit doe je door op deze mail te antwoorden, of een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Vermeld bij deze opgave je
-Naam
-KNAF licentienr.
-Geboortedatum
- 06nr
-Mailadres
-Meld je je aan voor de ‘Strandrace’ en ben je in het bezit van een terreinauto, geef dan ook je kenteken door. We kunnen je dan toelaten op het strand.
Wij gaan je dan voor de opgegeven wedstrijd(en) noteren en zo gauw we telkens meer info over de wedstrijd hebben, dan hoor je het z.s.m.

Locatie

Kaart
Locatie:
Fürstenau   -   Website
Straat:
Pommernstrasse
Postcode:
49584
Stad:
Fürstenau
Land:
Land: de

Omschrijving

Sorry, geen omschrijving beschikbaar

Geregistreerde gebruikers:

  • Henri Bartel
U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.